DIY, Interieur

DIY – Theekopjes als plantenpotjes

23 januari 2017

DIY - theekopjes als plantenpotjesIk ben een echte verzamelaar. Ik hou van theekopjes, spiegels, schilderijen met bloemen, stoelen, vintage fototoestellen, kookboeken, en ga zo maar door. Door de jaren heen heb ikΒ meer verzamelingen gehad, maar gelukkig belanden sommige na een bepaalde tijd toch weer (gedeeltelijk) terug in de kringloop. Op dit moment ben ik bezig om een plekje geven aan al mijn verzamelingen. Zo wil ik een spiegelwand maken in de hal, een wand met schilderijen in de woonkamer en krijgen mijn kookboeken straks eindelijk weer een plekje in de keuken.

Mijn theekopjes verzameling is anders. Ik gebruik ze namelijk voor van alles. Zo gebruik ik ze als waterbakje als ik schilder (met de schoteltjes voor verf), als tijdelijke opslag voor kleine kraaltjes als ik sieraden maak en zijn ze ook super leuk om kaarsjes in te maken. Maar het leukste vind ik toch wel om ze te gebruiken als plantenpotjes voor kleine plantjes en cactussen.

DIY - theekopjes als plantenpotjes DIY - theekopjes als plantenpotjesEr past niet heel veel in zo’n potje, maar bij de tuincentra’s vind je genoeg kleine mini plantjes die hier perfect inpassen. En het staat echt zo schattig! Je er bijvoorbeeld een paar op een dienblad zetten samen met wat kaarsjes. Maar ook als cadeautje doen deze mini plantjes het goed!

Wat je misschien ook leuk vind

Geen reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: