Hotspot, Interieur, Tuin

Hotspot: Groencentrum Witmarsum

1 februari 2017

Groencentrum WitmarsumGroencentrum WitmarsumDe naam ‘Groencentrum Witmarsum‘ mag dan niet erg sexy klinken, ik kan je verzekeren dat het wel echt een hele leuke winkel is! Ik kom hier dan ook graag. Niet alleen voor de planten, maar ook voor de leuke woonaccessoires en soms gewoon om inspiratie op te doen. Want inspiratie vind je in dit prachtige tuincentrum genoeg!

Groencentrum Witmarsum Groencentrum Witmarsum Groencentrum WitmarsumOp dit moment is de tuinafdeling nog niet zo uitgebreid, het is natuurlijk ook nog winter. Dat betekend niet dat er nu niets te beleven valt: alleen al het interieur en kamerplanten gedeelte is meer dan de moeite waard om hier een keer te gaan kijken. Je vind hier niet alleen een groot aanbod aan planten en cactussen, maar ook interieur accessoires zijn hier goed vertegenwoordigd. Ik kijk hier altijd echt mijn ogen uit!

Mijn collectie kamerplanten groeit nog steeds en de meeste planten die ik heb komen hier vandaan. Één van de redenen dat ik hier graag shop zijn de prijzen, die zijn namelijk erg gunstig. Sommige planten die ik hier kocht zag ik later voor het dubbele bij Intratuin staan! Op mijn verlanglijstje staat nog steeds een mooie grote cactus en een grote Monstera (oftewel gatenplant). Daar heb ik op dit moment het budget nog niet voor, maar ze gaan er zeker komen!

Groencentrum Witmarsum  Groencentrum WitmarsumAls het straks weer lente is wordt het buitengedeelte ook weer interessanter. Ze hebben dan enorm veel vaste en eenjarige planten, maar ook groente en kruidenplantjes kan je hier volop en goedkoop krijgen. We hebben 4 bakken voor groente aan de zijkant van onze woning en één grote aan de achterkant. Ik wil dit jaar twee van de bakken aan de zijkant dit jaar vol zetten met snijbloemen zodat ik de hele zomer door bloemen uit eigen tuin op tafel kan zetten. Daarvoor ga ik ook zeker even langs bij Groencentrum Witmarsum. Ik kijk er nu al naar uit!

Wat je misschien ook leuk vind

Geen reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: